Cal Matíes Carnisseria

La història de cal Maties va començar al carrer Sant Pere, on estava ubicat l’escorxador. De mica en mica, la botiga va anar apropant-se a la zona més propera a l’església fins a instal·lar-se en un edifici de l’Avinguda de la Vila, que en aquell moment era un casino.

Cal Maties Carnisseria funciona des de fa més de 150 anys, i ja els nostres avis portaven la carn als senyors de Barcelona.

Continuem adaptant-nos als nous temps per oferir-vos el bo i millor de casa nostra.

Avinguda de la Vila , 6-8. Moià
Barcelona

Cal Matíes Carnisseria

, , ,

  • No podeu descobrir el Moianès sense passar per Cal Maties, que us ofereix una experiència sensorial, visual i gastronòmica. Hi podeu trobar tot tipus de carn per fer-vos el menú durant la setmana, això sí, producte natural, carn de qualitat, km 0, ecològica, d’animals ben tractats... La nostra carn té nom i cognom, no volem maquillar-la. Treballem la carn com un brodat. Volem que l’hamburguesa sigui perfecte.

    També us oferim productes innovadors com el “tofu natural”, sense fregir, per les hamburgueses... o bé les nostres mini-hamburgueses de diferents gustos, els “enrotllats” variats de carn picada, amb formatge, bacon, foie, ceba caramel·litzada, sobrassada, escalivada, poma, etcètera.

    O bé els nostres clàssics des dels inicis: el pollastre farcit cuit o cru, que ja l’àvia el feia per les festes, la botifarra de diferents gustos (formatge, de pera amb rocafort, de ceba...), o els canelons de verdura, de carn, de bolets, de peix, i també lassanyes.

    Veniu a tastar-ho! Cal Maties us espera!
  • Adreçat a: