On som

Castellcir

Castellterçol

Collsuspina

L'Estany

Moià

Santa Maria d'Oló

COM ARRIBAR

EN COTXE

El Moianès el trobareu a 60 km de Barcelona,  a una hora en cotxe aproximadament.  La ruta més ràpida us durà per la C-33 fins a Mollet i després continuareu per la C-59 fins a Moià, passant per Caldes de Montbui. També podeu sortir de Barcelona per la C-58 i després continuar per la C-16, però són uns 20 km més, és a dir, un total de 80 km i una mitja hora més. Si preneu aquesta opció heu de sortir a Sant Fruitós i enllaçar amb la N-141. Ruta de google maps de Barcelona a Moiá.

Altres Carreteres d´Accés

Terrassa-Manresa
Preneu la C-16  i sortiu a Sant Fruitós N-141

Des de Granollers                                       
Preneu la C-17 en direcció Vic-Puigcerdà i sortiu a Tona, Centelles i Malla, pot ser un passeig bonic si fa bon dia, però és una  carretera amb revolts i poc transit.  A  l´hivern pots trobar gel. Compte.

Girona-Vic-Lleida. C-25 (Eix Transversal).  Tant si veniu d´una banda com de  l´altra, les sortides que us hi portaran són Santa María d’Oló, L´Estany-Moià, Artés (Calders i Monistrol de Calders)  

EN TRANSPORT PÚBLIC                                  
Si voleu venir en transport públic, la línia regular d´autobús és Sagalés, la qual,  des de Barcelona pren la ruta de la C-59, que és la més ràpida. De totes maneres també ofereix diferents combinacions depenent d’on us trobeu de la província de Barcelona. Per més informació, podeu consultar les següents pàgines per trobar la ruta que més us convingui en transport públic. Mou-te de la Generalitat Consorci del Moianès